Αναγνώστες

Πέμπτη 1 Ιουνίου 2017

Γιάβρουμ, τι γιαβρί είν' αυτός ο Γαβρόγλου!!!


1"Οι μαθητές με το άγχος των Πανελληνίων δεν μπορούν να βγουν να πιουν το ποτάκι τους, να ερωτευθούν..."
2«Το υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, με αφορμή την καταδικαστική απόφαση σε κοινωνική εργασία τριών μαθητών του 1ου Γυμνασίου Ρεθύμνου που πήραν μέρος στις καταλήψεις του περασμένου Σεπτεμβρίου, θεωρεί απαράδεκτη την αντιμετώπιση των μαθητών από την πλευρά του Διευθυντή του Σχολείου που προκάλεσε την εισαγγελική παρέμβαση χωρίς να έχουν διαπιστωθεί φθορές εντός του σχολείου».
...............................................................................
1Των μαθητών προτεραιότητα είναι το ποτάκι και ο έρωτας κι έρχονται αυτές οι παλιοεξετάσεις κι αυτό το παλιοσχολείο να τους ανατρέψει τις προτεραιότητες....
Φαίνεται πως ο παππούς μου -κι οι άλλοι παππούδες της γενιάς του κι οι γονείς μας- ήταν πολύ σκληρός όταν μας νουθετούσε μ' εκείνο το πολύ ωραίο ρητό: "Της παιδείας αι μεν ρίζαι πικραί, οι δε καρποί γλυκείς"!
Όλα του τα εγγόνια σπούδασαν και σταδιοδρόμησαν και έδρεψαν γλυκείς καρπούς, κάποια με εξαιρετική επιτυχία...Πράγματι "οι ρίζες της παιδείας μας ήταν πικρές...αλλά στέρεες και δυνατές και υγιείς"...Και δεν μαζέψαμε απωθημένα και στερητικά σύνδρομα επειδή δεν ξέραμε τι θα πει "ποτάκι" κι "έρωτοτροπήματα".
..................................................................................
2Κι αφού δεν έγιναν ζημιές στο υπό κατάληψη Γυμνάσιο του Ρεθύμνου γιατί να τιμωρηθούν οι καταληψίες; Άφετε τα παιδία! Να μαθαίνουν πως στη ζωή θα κάνουν ό,τι τους αρέσει χωρίς συνέπειες!!!!!!!!!!!!!!!!!! Θα γίνουν μεθαύριο Ρουβίκωνες πρώτης τάξεως!!!!!!!!!!!!!!! Θα γίνουν καταληψίες των Πανεπιστημίων, των ιδιωτικών κτηρίων, των δρόμων!!!!! Θα καίνε κάθε βράδυ τα Εξάρχεια κι όποια άλλη γειτονιά τους γουστάρει!!!!!!!!!!!!!
Άφετε τα παιδία και μην κωλύετε αυτά!!!!!
Αναρωτιέμαι έχει παιδιά ο κ.υπουργός; Αν ναι, έτσι τα έχει αναθρέψει; Θα ήθελα να τα γνωρίσω....

Δεν υπάρχουν σχόλια: