Αναγνώστες

Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018

Το σύνθημα: σκύλευση της Ελλάδας!!! ...αλλά..., ζει Κύριος!

Τελευταία έχω την αίσθηση πως έχει δοθεί ένα σύνθημα: "Ελάτε όλοι μαζί να σκυλεύσουμε την ετοιμοθάνατη, αν όχι νεκρή Ελλάδα!!".
Παροχολογίες ασύστολες από τον πρωθυπουργό...τη στιγμή που ούτε ανάπτυξη υπάρχει, ούτε επενδύσεις, ούτε δυνατότητα εξόδου στις αγορές
Διεκδικήσεις αναδρομικών από όλους τους συνταξιούχους...ίσως δίκαιες, αλλά πρακτικά μη δυνάμενες να ικανοποιηθούν ή εις βάρος ζωτικών αναγκών -παιδείας, υγείας, ασφάλειας κτλ- πραγματοποιήσιμες!
Ευτελισμός των Πανεπιστημίων μας...παράδοση στους παράνομους και τους καταληψίες διά τον φόβον των Ιουδαίων-να μην θιγεί το άσυλο και ποιος μας σώζει!!!!
Δημόσια υγεία... ασθενέστατη!!!
Ταπείνωση έως εσχάτου της αστυνομίας μας...εάν και το άλας μωρανθή, εν τίνι αλισθήσεται; εάν και η αστυνομία αλωθή, τίς ο προστατεύσων ημάς εκ των ανόμων;
Απαξίωση της Εκκλησίας και "ξωπέταγμα" των λειτουργών της με σύμφωνη γνώμη του προκαθημένου της -εδώ πραγματικά θέλω να κλάψω...Και πάραυτη υπόσχεση για προσλήψεις δέκα χιλιάδων δημοσίων υπαλλήλων. "Φύγετε εσείς, να μπούμε εμείς!" Ανοιχτός εμφύλιος! 
Ξεπούλημα της Μακεδονίας μας...Πριν ακόμη κυρωθεί η περιβόητη συμφωνία οι γείτονές μας μας ελέγχουν με θράσος και αλαζονία κι εμείς αποβάλλουμε τους μαθητές που τραγουδούν το αγαπημένο τραγούδι "Μακεδονία ξακουστή!"
Περιφρόνηση των αδελφών μας Βορειοηπειρωτών και προσβολή του νεκρού Κωνσταντίνου από τους άρχοντές μας...Ένα συλλυπητήριο μήνυμα δεν εστάλη στην χαροκαμένη μάνα! Οι δικοί μας ανιστόρητοι μιλούν για Νότια Αλβανία!!!!
Εισβολή λαθρομεταναστών από παντού και ενίσχυσή τους μέσω των ΜΚΟ που κυριολεκτικά αλωνίζουν στη χώρα μας! Τη στιγμή που τα καλύτερα παιδιά μας έχουν πάρει των ομματιών τους και απεδήμησαν προς άγραν εργασίας και αξιοπρεπούς διαβίωσης!
Να γράψω κι άλλα; Φτάνει! Είναι αρκετά! 
Αν δεν είχαμε αντίδοτο για όλα αυτά την ελπίδα μας και την πίστη μας στην αγάπη του Παντοδύναμου Θεού μας, θα ήμασταν καταθλιπτικοί! Αλλά ζει Κύριος!

Δεν υπάρχουν σχόλια: