Αναγνώστες

Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2019

ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ!!!!


Σαν να μην έφθανε εκείνη η κατάπτυστη απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Λάρισας που καταδίκασε σε δεκαετή κάθειρξη μια καθαρίστρια που πλαστογράφησε απολυτήριο Δημοτικού σχολείου, ήρθε και η προχθεσινή απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Ιωαννίνων που καταδίκασε ερήμην την μητέρα δεκατριών παιδιών σε κάθειρξη οκτώ ετών γιατί πλαστογράφησε την χρονολογία του απολυτηρίου της για να προσληφθεί ως βοηθός θαλάμου σε νοσοκομείο.
Όλη η κακοδαιμονία του σύγχρονου ελληνικού κράτους οφείλεται στις πλαστογραφίες αυτών των καθαριστριών!!!! Και επιτέλους οι δικαστές μας καθαρίζουν την κόπρο του Αυγείου!!!!
ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ!!!! Ντρέπομαι που ζω σ΄αυτή τη χώρα!!!
Στην ΚΥΡΙΑ Δήμητρα υποκλίνομαι! Έφερε στον κόσμο δεκατρία παιδιά!  Πόσες ελληνικές οικογένειες έχουν δεκατρία παιδιά; Πόσες έχουν πάνω από δύο να ρωτήσω καλύτερα; Πόσα παιδιά έχετε όλοι μαζί εσείς οι πέντε δικαστές που την καταδικάσατε; Πόσα χρήματα παίρνετε κάθε μήνα; Αναρωτηθήκατε πριν πάρετε την απόφασή σας, πώς τα φέρνουν βόλτα αυτοί οι ήρωες γονείς κάθε μέρα;
Υποκλίνομαι στην ΚΥΡΙΑ Δήμητρα και στον σύζυγό της. Είναι ήρωες! Παράσημο τους πρέπει! Αυτό το υποκράτος που λέγεται Ελλάδα έπρεπε να τους δίνει ένα σεβαστό ποσό κάθε μήνα για να αναθρέψουν τα παιδιά τους!! Αντ' αυτού  τιμωρεί σκληρά για μια τάχα πλαστογραφία χωρίς καμιά επιβλαβή συνέπεια για κανέναν. Εκτός αν υπάρχουν στοιχεία πως αν είχε γεννηθεί λίγο νωρίτερα θα καθάριζε καλύτερα, θα έστρωνε τα κρεβάτια καλύτερα, θα τάιζε καλύτερα τους ασθενείς!
Ωστόσο παρανόμησε!! Προσέβαλε βάναυσα την νομιμότητα που καθ΄όλα τα άλλα τηρείται απαρέγκλιτα σ' αυτήν την χώρα!!!
Ακούμε τόσα κάθε μέρα! Ζούμε απίστευτα πράγματα, παράνομα, παράλογα, διεφθαρμένα! Κυκλοφορούν ελεύθεροι ή απαλλάσσονται ή μπαινοβγαίνουν με άνεση στις φυλακές άνθρωποι που διέπραξαν βαρύτατα εγκλήματα, που έβλαψαν και τη χώρα ολόκληρη και άλλους συνανθρώπους μας! Και όλη η ανάγκη τήρησης της νομιμότητας εξαντλείται στις καθαρίστριες, στα πιο αδύναμα μέλη της κοινωνίας μας!
Φριχτή υποκρισία!!! Αλήθεια οι δικαστές μας έχουν επαφή με την πραγματικότητα;

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οι Άθλιοι του Ουγκώ δεν τέλειωσαν τον 19ο αιώνα, υπάρχουν και σήμερα.
Θα το έστελνα σε εφημερίδα π.χ. Καθημερινή.
Ντροπή για όλο το κρατίδιο.
Αντώνης

Λήμνος είπε...

Λήμνος είπε...

Πράγματι η αναλογία του συγκεκριμένου εγκλήματος με την τιμωρία θυμίζει Αθλίους!