Αναγνώστες

Τετάρτη 3 Απριλίου 2019

Εγγόνια!

Ο πατήρ Παΐσιος έλεγε πως αν ένα σπίτι με μικρά παιδιά είναι πολύ συμμαζεμένο ή τα παιδιά θα είναι προβληματικά ή η μάνα!. Εμείς έχουμε αποδεικτικό ψυχικής υγείας και ισορροπίας πάντων!!!


Και μια ολόψυχη ευγνώμων αναφορά στην υγεία του μικρού μας Κωνσταντίνου ο οποίος πριν από δύο χρόνια και τρεις περίπου μήνες μας χαρίστηκε για δεύτερη φορά (η πρώτη ήταν η γέννησή του). Η Παναγία, η Αγία Αναστασία, όλοι οι Άγιοι που επικαλεστήκαμε τότε μεσίτευσαν στον Κύριο της ζωής. Η σημερινή καρδιολογική εξέταση επιβεβαίωσε την πολύ καλή πορεία της υγείας του! Και ήταν και τόσο συνεργάσιμος στο καρδιογράφημα και στον υπέρηχο!!! Πραγματικά αξιάγαπητος και αξιοθαύμαστος!
Και συμπτωματικά διαβάζω  εδώ την βράβευση με το βραβείο "Αργώ" του εξαίρετου χειρουργού κ.Καλαγκού Αυξέντιου, ο οποίος χειρούργησε και τον Κωνσταντίνο μας. Μας έστειλε ο Θεός εκείνες τις φοβερά δύσκολες ώρες τρεις εκλεκτούς ιατρούς που διέσωσαν το βρέφος μας, τον κ.Ανδρέα Γιαννόπουλο που το παρέλαβε στο ΑΧΕΠΑ και το σταθεροποίησε, τον αδελφό μας, κ.Ιωάννη Παπαγιάννη που έκαμε τη διάγνωση από το Κάνσας των ΗΠΑ και τον κ.Αυξέντιο Καλαγκό που έκαμε την σωτήρια επέμβαση! Θυμάμαι εκείνες τις ώρες και ριγώ! Δεν θα ξεχάσω, νομίζω ποτέ, το ακραίο δίπολο του πόνου και της ανακούφισης! Και δεν πρέπει να ξεχάσουμε όσοι το βιώσαμε! Γιατί είδαμε ολοφάνερη την αγάπη και ζήσαμε το έλεος του Θεού μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια: